presentaties

In deze categorie staan meer dan 59 video's van lezingen en presentaties door artsen en wetenschappers.
Presentaties van o.a. Dr. Joel Fuhrman, Dr. Neal Barnard, Dr. Michael Klaper en Dr. Michael Greger.
Het merendeel van de informatieve video's is afkomstig van de site NutritionFacts.org.

Veruit de meeste video's zijn Nederlands ondertiteld en de speelduur varieerd van enkele minuten tot ruim 1 uur.
Vele honderden wetenschappelijke bronnen zijn direct via een link te benaderen.


Een absolute aanrader is:

Hoe te overleven: De rol van voeding in de preventie, het stoppen en omkeren van de top 15 doodsoorzaken. 

 


filmpostersHier vind je indrukwekkende films die al miljoenen mensen hebben geïnspireerd om wat aan de eigen leefstijl te doen.
Dat dit kan leiden tot ongelooflijke resultaten kun je zien onder
Successen.


"Forks over Knives" is een absolute aanrader, klik de link om het gratis te streamen. (Artsen in Amerika kunnen accreditatiepunten verwerven met het bekijken van deze film)
"What the Health" is ook een 'must see' documentaire (Netflix), er is een link opgenomen waar alle uitspraken worden verantwoord met bronnen.

Naast trailers  kun je op BeterwEten.org ook documentaires gratis bekijken zoals: H.O.P.E. "What you eat matters" (NL) , PlantPure Nation,
The Marshall Plan, Processed People en PBN Vegan 2018.


sporters


Eén van de grootste misvattingen wat betreft (top)sport en voeding is de link die gelegd wordt tussen de consumptie van dierlijke eiwitten en het goed kunnen presteren c.q. kunnen herstellen.

Wie kent niet de (vaak misleidende) zuivelcommercials die benadrukken dat melk en yoghurt instaan voor goede prestaties en een snel herstel.

Kijk naar de video's in deze categorie en zie dat professionele atleten vertellen dat toen zij gestopt waren met de consumptie van zuivel en vlees de prestaties omhoog gingen en het herstel juist versnelde. Men kon juist vaker en intensiever trainen.
Zie ook de trailer van
"The Game Changers", de documentaire die vanaf 16 oktober te zien is op o.a. NetFlix.

Video's met Rich Roll, Frank Medrano, Jim Morris en de Amerikaanse topsporters die zich via "Switch 4Good" uitspreken over zuivel en sportieve prestaties en zich actief inzetten om de misleidende propaganda van de zuivelindustrie te ontmaskeren.


 

filmposters