Gezichtsvermogen hersteld en klachten van neuropathische aard verdwenen beide,
in slechts enkele maanden tijd.

Een korte film over hoe Eric Adams, de oud voorzitter van Brooklyn Borough, de ernstige klachten van diabetes 2 wist om te keren.

 

Duur:05:50 min.

Nadat hij zich ging realiseren dat zijn gezichtsvermogen achteruit ging als gevolg van diabetes 2 en hij bang was dat hij blind zou worden is hij gaan zoeken naar oplossingen.


Hij kwam uit bij het Forks over Knives Plan (zie Boeken).
Nadat hij overstapte op volledig plantaardige voeding herstelde zijn gezichtsvermogen binnen enkele weken en na drie maanden was hij vrij van alle symptomen.
Ook die welke door neuropathie werden veroorzaakt. Alle bloedwaardes zijn terug op normale waarden

Nu is hij op een missie om voor zijn gemeenschap in Brooklyn een betere toekomst qua gezondheid te realiseren. Zo is al op alle openbare scholen in Brooklyn een “meatless monday” ingevoerd en worden er informatie bijeenkomsten gehouden om mensen te informeren over de voordelen van een WFPB voedingspatroon.


Verder gaat het Bellevue Hospital in Manhattan New York met een budget van $400.000 dollar een proef draaien met een programma om patiënten te helpen veranderen van leefstijl.

Samen met de loco burgemeester Herminia Palacio, het management van de NYC Health + Hospitals , waaronder Dr. Michelle McMacken en andere experts op het gebied van plantaardige voeding is dit plan uitgewerkt en zal dus weldra worden uitgevoerd.


Tevens is op zijn initiatief met alle geloofsovertuigingen in Brooklyn een programma gestart om mensen via die weg te benaderen en te informeren over de mogelijkheden om voeding in te zetten bij het terugdringen van de vele chronische ziekten.

Inmiddels is hij eind 2021 gekozen tot burgemeester van New York! Hij zal zijn invloed zeker gebruiken om een meer gezondere leefstijl te promoten.
Ook de persoonlijke ervaring van zijn moeder zal hierbij een stimulans vormen. Zij besloot op 80 jarige leeftijd om het voorbeeld van haar zoon te volgen en stapte ook over op een WFPB leefstijl. Al 15 jaar was zij een diabetes patiënt, waarvan zij de laatste 7 jaar insuline afhankelijk was en na slechts 2 maanden kon zij hiermee stoppen.
Weer een duidelijk voorbeeld wat aantoond dat leeftijd geen grote rol speelt als je kijkt naar de invloed die een verandering van leeftijl kan hebben op de gezondheid.

Denk alsjeblieft niet dat dit anekdotisch bewijs is, er staan veel voorbeelden met dezelfde resultaten op internet zoals o.a. op de sites van dr. McDougall, Forks over Knives en Dr. Greger van nutritionfacts.org heeft de wetenschappenlijke verklaringen, ...het is al twintig jaar bekend!
Klik  hier voor de video hierover.


repviewnutrition guide