BeterwEten.org is een informatieve website zonder reclame.

Ik zie het als een morele verplichting om datgene wat ik de afgelopen jaren heb mogen leren door te geven aan iedereen die gezond wil blijven en zij die gediagnosticeerd zijn met één of meerdere chronische ziekten.
De praktijk leert ons dat vele chronische ziekten heel goed en meestal razend snel te behandelen zijn met een wijziging in het voedingspatroon, je pakt immers de oorzaak van de ziekten aan.

Omdat ik geen geld besteed aan advertenties moet de site het met name hebben van mond tot mond reclame en het doorsturen van linkjes aan derden.

Ik roep hierbij iedereen op die de informatie op deze site heeft bekeken om het te delen met je dierbaren en zij waarvan je denkt dat ze baat kunnen hebben bij de informatie die hier gegeven wordt.

Denk vooral aan al die mensen die lijden aan bv. Diabetes 2, Hart en Vaatziekten, Darmklachten, Lupus, Gewrichtsklachten, Reuma, Neuropathische klachten, Astma, Psoriasis, Artritis, Migraine, Obesitas, Kanker etc.

Zeker in het buitenland is in de afgelopen decennia veel kennis opgebouwd met ervaringen uit de praktijk en het wetenschappelijke bewijs is daarnaast zeer omvangrijk.
Waarom zou je deze informatie niet doorgeven, je kunt er veel lijden mee voorkomen en in veel gevallen mee stoppen.

En voor de kritische lezer:"Wat kan er gebeuren als je ervoor kiest om een Whole Food Plant Based dieet een paar weken uit te proberen?"

Gewichtsverlies is één van de standaard bijwerkingen die je mag verwachten, niet iets om je druk over te maken lijkt mij.

Ik hoop dat veel bezoekers van de site de moeite willen nemen om anderen bekend te maken met BeterwEten.org,
neem gerust van mij aan dat het een erg goed gevoel geeft als je bij  anderen klachten ziet verminderen of zelfs volledig ziet verdwijnen.

We kunnen niet wachten totdat de gevestigde orde binnen de Nederlandse "Gezondheidszorg" voeding een meer prominentere plaats gaat geven bij de behandeling van patiënten, dat duurt gewoonweg te lang.
Verdiep jezelf in datgene wat we al weten en wat volop bewezen is en probeer het toe te passen in je eigen leven.

Rien

Voeg jaren aan je leven toe en

leven aan je jaren!